Univerzitet Dzemal Bijedi

Učitavanje...

Skip to the content

Poziv za dostavljanje ponuda usluge – mamografija

U skladu s odredbama člana 8. stav 1. Zakona o javnim nabavkama („Službeni glasnik BiH“ broj 39/14), te na osnovu odredbi Pravilnika o postupku dodjele ugovora o uslugama iz Aneksa II dio B Zakona o javnim nabavkama BiH („Službeni glasnik BiH“ broj 66/16), Univerzitet „Džemal Bijedić“ u Mostaru objavljuje na web stranici www.unmo.ba ovaj Poziv za dostavljanje ponuda za nabavku usluga ultrazvučnog i preventivnog mamografskog pregleda za zaposlenice Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru.

Pozivamo Vas da dostavite svoju ponudu po posebnom režimu za usluge iz Aneksa II dio B Zakona o javnim nabavkama BiH koji za predmet nabavke ima nabavku usluga ultrazvučnog i preventivnog mamografskog pregleda za zaposlenice Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru.

Procedura javne nabavke će se izvršiti u skladu s članom 8. Zakona o javnim nabavkama BiH („Službeni glasnik BiH“ 39/14) i Pravilnikom o postupku dodjele ugovora o uslugama iz Aneksa II dio B Zakona o javnim nabavkama BiH („Službeni glasnik BiH“ broj 66/16).