Univerzitet Dzemal Bijedi

Učitavanje...

Skip to the content

Javni poziv studentima za podnošenje prijedloga istraživanja i međuuniverzitetsku istraživačku mobilnost u okviru projekta INSTREAM

Javni poziv studentima dodiplomskog, master i doktorskog studija Internacionalnog Burč Univerziteta, Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru, Univerziteta u Bihaću i Univerziteta u Istočnom Sarajevu za podnošenje prijedloga istraživanja i međuuniverzitetsku istraživačku mobilnost u okviru projekta INSTREAM (Uvođenje studentskih istraživačkih mobilnosti na Univerzitetima u Bosni i Hercegovini).

Glavni cilj projekta je omogućiti studentima da koriste resurse drugih univerziteta kako bi provodili istraživanja van svog matičnog univerziteta, kako bi se ojačala međuuniverzitetska saradnja i razvoj nauke u Bosni i Hercegovini.

Više o načinu učešća i prijavljivanja na javni poziv, kao i o kriterijima možete pronaći u dokumentima u prilogu. Za dodatne informacije o javnom pozivu možete kontaktirati prorektora za nauku i naučnoistraživački rad dr. sc. Emira Nezirića putem maila: emir.neziric@unmo.ba.