Univerzitet Dzemal Bijedi

Učitavanje...

Skip to the content

Mogućnost razmjene studenata na Univerzitetu Santaigo de Compostela u Španiji u ljetnom semestru 2022/23

Nominovati se mogu samo redovno upisani studenti Univerziteta.

Studenti prvog ciklusa mogu aplicirati na sljedeće oblasti: građevina, humanističke nauke, poljoprivreda, engleski, hemijski inžinjering. Studenti drugog ciklusa mogu aplicirati na oblast hemije. Kvota za studente je 2.

Zainteresovani studenti koji žele da ostvare razmjenu na Univerzitetu Santiago de Compostela treba da se jave u Kancelariju za međunarodnu saradnju na international@unmo.ba mailom namjere.

Mail namjere za studente uključuje sljedeće dokumente: prijedlog ugovora o učenju potpisan od strane fakultetskog koordinatora, dokaz o znanju engleskog jezika, pismo motivacije (na engleskom jeziku), potvrda o prosjeku, sken pasoša i Europass CV (na engleskom jeziku).

Nominacije studenta koji su tek upisali jedan od fakulteta Univerziteta, apsolvenata i imatrikulanata neće biti uzimane u obzir.

Korisni linkovi: 

www.usc.es 

https://www.usc.es/en/perfis/internacional/programas/erasmusICM_KA107/erasmusicm_ka107_estudantes_incoming_ba.html https://www.usc.es/en/perfis/internacional/programas/erasmusICM_KA107/erasmusicm_ka107_estudantes_incoming_ma.html

Lista fakultetskih koordinatora Univerziteta je dostupna na: https://iro.unmo.ba/incoming/erasmus-faculty-coordinators/

 

Ugovor o učenju dostupan na: https://iro.unmo.ba/dokumenti/ (treći dokument odozgo).

 

Svi dokumenti se šalju elektronskim putem u PDF formatu do 06.10.2022. godine u 23:59.