Univerzitet Dzemal Bijedi

Učitavanje...

Skip to the content

Konferencija povodom potpisivanja ugovora za projekat INSTREAM

Predstavnici Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru: prorektor za međunarodnu i međuuniverzitetsku saradnju prof. dr. Rijad Novaković, prorektor za nauku i naučnoistraživački rad doc. dr. Emir Nezirić i generalni sekretar Alim Abazović učesnici su svečane konferencije povodom potpisivanja ugovora koji se odnosi na početak realizacije projekta „Introducing Student Research Mobilities to BiH Unis“ – INSTREAM. Projekat se realizuje u okviru poziva „Facilitation of academic exchange between Higher Education Institutions in Bosnia and Herzegovina“ koji je finansiran od strane EU Delegacije u Bosni i Hercegovini.

Predstavnici Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru su nakon svečane konferencije uzeli učešće na radnom sastanku za INSTREAM projekat, gdje su razgovarali o početku i vremenskom okviru realizacije projekta i projektnih aktivnosti, budžetu i radnim paketima.

Pored službenih predstavnika, Univerzitet su predstavljali i studenti – predstavnici Unije studenata Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru: Kenan Begović, Sara Kazazić, Aida Agić i Amir Čaušević.