Univerzitet Dzemal Bijedi

Učitavanje...

Skip to the content

Mogućnost razmjene na Vitautas Magnus Univerzitetu u Litvaniji – ljetni semestar 2022/23

Nominovati se može samo stalno uposleno nastavno osoblje najmanje u zvanju docenta i redovni studenti prvog i drugog građevine, ekonomije, engleskog jezika, poloprivrede i informacijskih tehnologija. Kvota za studente je 1. Kvota za nastavno osoblje je 1. 

Svi zainteresovani student I nastavno osoblje  koji žele da ostvare razmjenu na Vitautas Magnus Univerzitetu u Kaunasu treba da se jave u Kancelariju za međunarodnu saradnju na international@unmo.ba mailom namjere.

Mail namjere za studente uključuje sljedeće dokumente: pismo motivacije (na engleskom jeziku), potvrda o prosjeku, dokaz o znanju engleskog jezika, prijedlog ugovora o učenju, sken pasoša i Europass CV (na engleskom jeziku).

Mail namjere za nastavno osoblje uključuje sljedeće dokumente: plan aktivnosti, pismo motivacije (na engleskom jeziku) dokaz o poznavanju engleskog jezika i Europass CV (na engleskom jeziku).

Nominacije studenta koji su tek upisali jedan od fakulteta Univerziteta, apsolvenata i imatrikulanata neće biti uzimane u obzir.

Lista fakultetskih koordinatora Univerziteta je dostupna na: https://iro.unmo.ba/incoming/erasmus-faculty-coordinators/

Korisni linkovi: https://www.vdu.lt/en/international-cooperation/for-students/courses/

Ugovor o učenju dostupan na: https://iro.unmo.ba/dokumenti/ (treći dokument odozgo).

Svi dokumenti se šalju elektronskim putem u PDF formatu do 25.11.2022. godine do 23:59