Univerzitet Dzemal Bijedi

Učitavanje...

Skip to the content
MostarMUN
MostarMUN

MostarMUN: Drugi poziv za prijave delegata

MostarMUN (Mostar Model United Nations) je petodnevna konferencija simulacije rada tijela Ujedinjenih Nacija za studente i srednjoškolce. Ovogodišnja konferencija se održava od 20.03. do 24.03. 2019 i po prvi put će biti organizovana u saradnji UWC u Mostaru, Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru i Sveučilišta u Mostaru.

U toku je drugi poziv za delegate i rok za aplikacije je 24.02.2019. Aplikacije za finansijsku podršku se zatvaraju takođe 24.02. 2019.

Redovna kotizacija koja uključuje i smještaj je €80. Pored smještaja u ovu kotizaciju su uključen i troškovi konferencije, hrana, pristup svim društvenim događajima, paket dobrodošlice, certifikat o učešću.

Kotizacija bez smještaja je €20. Ova kotizacija uključuje troškovi konferencije, hrana, pristup svim društvenim događajima, paket dobrodošlice, certifikat o učešću.

Studenti i srednjoškolci redovno upisani na univerzitet i srednje škole koji dolaze iz BIH, Crne Gore, Makedonije, Srbije, Albanije i Hrvatske mogu da apliciraju na stipendije.

Link za prijave na MostarMUN i prijave za finansijsku podršku https://www.mostarmun.com/timeline--pricing.html

Zvanični jezik MostarMUN-a je engleski, ali jedno vijeće će biti održano na B/S/H jeziku.

MostarMUN okuplja oko 400 mladih iz preko 70 država.

Više o MostarMUN na https://www.mostarmun.com/