EQOPP Novosti

Objavljeno: 20. nov 2014. | Kategorija: Bez kategorije | Pogledano: 1389 puta
U skladu sa zaključcima donesenim na sastanku u Gentu (Belgija) 23. i 24. juna 2014. godine, a prema projektnom zadatku, zakazana je Monitoring posjeta EU partnera bosanskohercegovačkim institucijama i univerzitetima/sveučilištu koji učestvuju u EQOPP projektu.

Objavljeno: 29. sep 2014. | Kategorija: Bez kategorije | Pogledano: 1615 puta
Razdoblje studiranja vjerojatno je jedno od najljepših razdoblja u životu mlade osobe. Istovremeno je i jedno od najstresnijih razdoblja u kojem definiramo smjer u kojem će se odvijati naš profesionalni život, postajemo sve samostalniji i učimo se kako izaći na kraj sa svim obavezama i promjenama.

Objavljeno: 28. maj 2014. | Kategorija: Bez kategorije | Pogledano: 1547 puta
U petak, 30.5.2014. godine u 11:00 u Amfiteatru 1 Ekonomskog fakulteta održati će se Dan otvorenih vrata Ureda za podršku studentima s posebnim potrebama na Univezitetu "Džemal Bijedić" u Mostaru. Ured je osnovan u okviru Tempus projekta "Jednake mogućnosti za studente s posebnim potrebama u visokom obrazovanju – EEQOPP".

 

O nama

Vizija
Jednakost kroz različitosti (All different – all equal)

Misija
Potpuna integracija studenata s posebnim potrebama u sistem visokog obrazovanja na Univerzitetu "Džemal Bijedić" u Mostaru

O projektu

Ured za podršku studentima s posebnim potrebama nastao je u okviru Tempus projekta "Jednake mogućnosti za studente s posebnim potrebama u visokom obrazovanju" (EQOPP) (2011-2014).

 Facebook