Univerzitet Dzemal Bijedi

Učitavanje...

Skip to the content

Poziv - Prezentacija Platforme otvorenih inovacija, 11. 6. 2019. na Građevinskom fakultetu

Pozivamo zainteresovanu javnost na prezentaciju Platforme otvorenih inovacija, koja će se održati u utorak 11. 6. 2019. godine na Građevinskom fakultetu Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru, sala 105 (prvi sprat) sa početkom u 11:00 sati.

Platforma otvorenih inovacija je namijenjena uspostavljanju saradnje između potencijalnih partnera za istraživanje i razvoj, a razvijena je u okviru projekta "Promovisanje saradnje između univerziteta i industrije za istraživanje i razvoj kroz saradnju i platformu otvorenih inovacija - All4R&D", kojeg finansira Evropska komisija kroz Erasmus+ program.

Projekat se implementira na Građevinskom fakultetu Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru - jednom od trinaest projektnih partnera, uz univerzitete i kompanije iz Makedonije, Bosne i Hercegovine, Armenije, Finske, Austrije i Njemačke. Opći cilj ovog trogodišnjeg projekta je saradnja privrede i univerziteta.

Više informacija o projektu moguće je pronaći na stranici www.all4rd.net, a agendu najavljenog događaja dostavljamo u prilogu.

Ljubazno molimo da svoj dolazak potvrdite najkasnije do ponedjeljka 10. 6. 2019.godine 10:00 sati na mail marko.cecez@unmo.ba.

Radujemo se Vašem dolasku!